EVROPA NA NOVIH MACRON MAJICAH ZA URADNIKE TEKME UEFA EURO 2020

Olimpijski stadion  v Rimu, otvoritev "Eura za Evropo", je bil tudi idealen set za video za uradno predstavitev novih sodniških uniform UEFA Euro 2020. Video je rezultat sodelovanja med UEFA in Macron in ima nekaj odličnih imen iz sveta evropskih sodnikov : Daniele  Orsato iz Italije, Antonio Miguel Mateu Lahoz iz Španije, Stephanie Frappart in Clément  Turpin iz Francije.

"Vsi se veselimo, da bo UEFA EURO 2020 v veljavi in smo navdušeni s kompleti, ki jih je Macron proizvedel za naše sodnike" je dejal glavni sodnik UEFA Roberto Rosetti. "To je podjetje, ki vedno potiska meje, da bi prišlo do najnovejših novosti, da bi se sodniki počutili čim udobneje, ko izvajajo tako pomembno vlogo na področju igre."

Nove majice prihajajo v tradicionalni črni, neonska rumena , neonska svetlo modra in neonska roza barva in so značilne s tonom na tonu tiskanje na sprednji strani, na katerem je zemljevid Evrope, z izbrisanimi mejami in ovire, da bi prenesti občutek skupnosti, v kateri sodnik postane idealna lastnost združitve narodov.

Komentarji (0)

Artikel dodan v seznam želja,
Artikel dodan v primerjavo.