DOSTAVA IN NAČINI PLAČILA

 

DOSTAVA

Pri nakupu nad vrednostjo 60 € z vključenim DDV-jem (brez vrednosti poštnine) je poštnina brezplačna, drugače pa vam zaračunamo stroške pošiljanja v vrednosti 5 € z vključenim DDV-jem. Strošek provizije, ki jo zaračuna Pošta SLovenije za plačilo po povzetju, je všteta v ceno dostave.

Vse cene vsebujejo 22% DDV in veljajo za dostavo v Slovenijo in na Hrvaško.

Za izdelke na zalogi je dobava blaga v Sloveniji 2-3 delovne dni, za Hrvaško pa 3-4 delovne dni. Za izdelke, ki niso na zalogi pa je predviden čas dostave prikazan pri posameznem artiklu.

Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku. V primeru, da izdelka ni v ponudnikovem skladišču in da mora zato stopiti v kontakt z dobaviteljem, bo izdelek kupcu dostavljen v najkrajšem možnem času oziroma v roku 30 dni od prejetega naročila. V primeru nepredvidene zamude bo kupec obveščen preko njegovega elektronskega naslova oz. telefonske številke.

Partner za dostavo pošiljk v Sloveniji je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. 
NAČIN PLAČILA

Uporabnik lahko izbira med sledečimi možnostmi plačila:

  • z gotovino ob prevzemu*
  • z nakazilom na račun BAMIDA d.o.o. po ponudbi/predračunu

Gotovina - plačilo z gotovino se opravi ob prevzemu blaga, ko dostavna služba Pošte Slovenije na želeni naslov dostavi paket.

Predračun – plačilo z nakazilom na TRR je možno ob predhodnem kontaktu s ponudnikom preko elektronske pošte info@bamida.si ali preko telefonskega klica na 031/000-133. Po poravnavi predračuna bo ponudnik dostavil naročene artikle.

V kolikor uporabnik v roku 14 dni ne bo poravnal zneska po predračunu, bo naročilo stornirano.

*Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun BAMIDA d.o.o. po ponudbi/predračunu, pri čemer še vedno velja Cena.

Artikel dodan v seznam želja,
Artikel dodan v primerjavo.