Osnovni podatki podjetja:

BAMIDA d.o.o., Šared 36, 6310 Izola, Slovenija

Družba BAMIDA d.o.o. je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kopru.

Znesek osnovnega kapitala: 8.000,00 EUR
Davčna številka: SI11455225
Matična številka: 7215223000
Šifra dejavnosti: G47.910

TRR: SI56 1010 0005 5732 315 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

Izjavljamo, da smo zavezanec za DDV.

Bamida.si, kjer se šport začne

Iščete novo športno opremo za vaš klub ali društvo? Potem ste prišli na pravo mesto. Nogomet, rokomet, odbojka, košarka...

Spletna trgovina www.bamida.si je namenjena predvsem klubom, društvom in vsem kateri ne morete brez športa. Ponujamo raznoliko ponudbo športnih dresov, športnih torb, športnih trenirk, športnih jaken, prosti čas...Našo ponudbo sestavljajo artikli priznanih italijanskih ponudnikov kot so Acerbis in Macron kateri opremljajo različne športne klube v Italiji in Evropi.

Pri trženju športnih artiklov pomembno tržno pot predstavlja osebna prodaja. Kupec lahko preko interneta pregleda artikle v ponudbi, večkrat pa je potrebna tudi oseben stik med prodajalcem in kupcem. Na našem portalu kupec ni samo nek suhoparen »user« ampak oseba z imenom in priimkom.

V naše delo vlagamo veliko strasti, imamo izkušnje in voljo pri zagotavljanju učinkovite storitve, kjer je prijaznost do stranke na prvem mestu. Dobavno logistiko izboljšujemo. Skladišča dobaviteljev so promptno dopolnjena, kar VAM omogoča široko izbiro med barvnimi kombinacijami in velikosti artiklov.

Pošljite nam vaše povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo glede na vaše potrebe in zahteve. Za lažje odločanje vam lahko pred naročilom pošljemo vzorčne artikle v vpogled.

Za vse naše kupce nudimo tudi odličen in ugoden tisk. Za naše artikle uporabljamo tiskanje s pomočjo Siser folije katero preko toplotnih stiskalnic prenesemo na material. Pred tiskom se stranko dogovorimo o elementih tiskanja, pošljemo predogled tiskanega artikla in po potrditvi izgleda začnemo s tiskanjem.

Spremljajte @bamida.si tudi na družabnih omrežjih, kliknite na www.facebook.com/bamida.si in všečkajte našo stran, kjer vas sproti obveščamo o novostih in akcijah v naši spletni trgovini, lahko pa sodelujete tudi v nagradnih igrah, kjer se potegujete za prijetne nagrade.

Posebne ugodnosti posvečamo vsem, ki se prijavijo tudi v e-novice, tako lahko uporabnik pridobi še dodatni popusti na artikle v outlet kotičku ali sodeluje v nagradnih igrah posvečene samo vpisanim v e-novice. 

Artikel dodan v seznam želja,
Artikel dodan v primerjavo.