Novi kompleti sodnikov UEFA iz Eco-Softlocka

Zadnji žvižg, ki ga je nizozemski sodnik Bjorn Kuipers razstrelil ob koncu finalnega dvoboja UEFA Euro 2020 na Wembleyju julija, še vedno odmeva v ušesih številnih slavnih italijanskih navijačev. To je bila čarobna noč tudi za Macron ker je bil del zgodbe kot dobavitelj sodnikov UEFA.

Novi kompleti sodnikov UEFA so narejeni iz Eco-Softlocka, oblike poliestra, ki je v celoti izdelan iz reciklirane plastike in ima certifikat Global Recycled Standard. Velika prednost recikliranega poliestra je v tem, da porabi manj energije med proizvodnim procesom.

Novi sodniški kompleti UEFA so na voljo v štirih različnih barvah: črni, rumeni, neon modri in rdeči.

Majice se ponašajo s priročnimi žepi na sprednji strani z velcro zapiranjem. Na desni strani in na ramenih je pozicioniran Macron Hero logotip, na levem rokavu pa je logotip Fundacije UEFA za otroke. Dresi zagotavljajo optimalno zračnost z uporabo Eco-Softlock materiala in vključitev vložkov v Eco-Micromesh. Dres je narejen iz zelo odpornih, inovativnih materialov, ki zagotavljajo maksimalno udobje in praktičnost, kar omogoča uradnikom, da se osredotočijo na svoje izredno pomembno delo na igrišču.

Komentarji (0)

Artikel dodan v seznam želja,
Artikel dodan v primerjavo.