SIMBOL LEONARDA DA VINCI NA NOVI MACRON MAJICI ZA ITALIJANSKO REPREZENTANCO RUGBY MOŠTVA

Italijanska rugby Federacija in Macron so razkrili majice, katere bo nacionalna ekipa nosila na Rugby svetovnem prvenstvu na Japonskem ter  poleti na pripravljalnih tekmah in turnirju 6-ih narodov. 6 narodov različico majice bomo videli prvič  10. avgusta v Dublinu proti Irski, medtem ko bo majica za svetovno prvenstvo prikazana 22 septembra v Osaki na prvi tekmi turnirja proti Namibiji.

Domača majica je v italijanski modri z ovratnikom polo, notranjost ovratnika je v barvah italijanske zastave, ki je na natisnjena tudi na hrbtni strani pod ovratnikom. Reliefni tisk na dnu majice Da Vinci-jeve risbe Vitruvijev človek, ki ponazarja ideal razsežnosti človeškega telesa v popolni harmoniji s svetom in vesoljem. 

Novi kompleti so bili oblikovani s procesom sodelovanja med klubom in oblikovalsko ekipo italijanske športne znamke. Oba sta delala, da se zagotovi, da so barve, simboli in zgodovino reprezentance zastopane v kompletih, hkrati pa zagotavlja tehnično učinkovitost kakovosti, po kateri je poznan Macron.

Komentarji (0)

Artikel dodan v seznam želja,
Artikel dodan v primerjavo.