Italijanska rugby Federacija in Macron so razkrili majice, katere bo nacionalna ekipa nosila na Rugby svetovnem prvenstvu na Japonskem ter  poleti na pripravljalnih tekmah in turnirju 6-ih narodov. 6 narodov različico majice bomo videli prvič  10. avgusta v Dublinu proti Irski, medtem ko bo majica za svetovno prvenstvo prikazana 22 septembra v Osaki na prvi tekmi turnirja proti Namibiji.

Domača majica je v italijanski modri z ovratnikom polo, notranjost ovratnika je v barvah italijanske zastave, ki je na natisnjena tudi na hrbtni strani pod ovratnikom. Reliefni tisk na dnu majice Da Vinci-jeve risbe Vitruvijev človek, ki ponazarja ideal razsežnosti človeškega telesa v popolni harmoniji s svetom in vesoljem. 

Novi kompleti so bili oblikovani s procesom sodelovanja med klubom in oblikovalsko ekipo italijanske športne znamke. Oba sta delala, da se zagotovi, da so barve, simboli in zgodovino reprezentance zastopane v kompletih, hkrati pa zagotavlja tehnično učinkovitost kakovosti, po kateri je poznan Macron.