TRI MACRON REPREZENTANCE NA GUINNESS ŠESTIH NARODIH 2021

Najdaljši med temi odnosi je tisti, ki Macron privezuje na škotsko ragbi zvezo. Sodelovanje se je začelo julija 2013. Naslednje leto je zaznamoval prvenec Macrona na področjih takrat znanega kot RBS Six Nations. Odnos z nacionalno ekipo je postal močnejši in tako pripomogel k ustvarjanju vedno bolj raziskanih, ultra tehničnih in olepšanih zbirk ter hkrati pa vedno upošteval podrobnosti simbolične škotske zgodovine in tradicije.

Julija 2017 sta Macron in Italijanska ragbi zveza objavila rekordno dolgo sponzorsko pogodbo: osemletno partnerstvo, ki bo trajalo do leta 2025. Za italijansko blagovno znamko se je odločilo državno moštvo, ki je bil najvišji izraz italijanskega ragbija. Od takrat je Macron ustvaril igralne komplete in linije tehničnih oblačil in blaga, ki so slavili italijansko modro na vseh 6 narodnih področjih in vseh mednarodnih tekmah Italrugby.

Poleti 2020 je Wales-a ragbi zveza vstopila v družino Macron. Njihova nacionalna ekipa se ponaša z največjim številom zmag na turnirju Šest narodov: 39 - rekord, ki ga ekipa deli le z Anglijo. Za Macrona je sodelovanje s federacijo, ki predstavlja svetovni ragbi, naložba izjemno pomembnega pomena. In Macron se bo ponosno pojavil na njihovih dresih naslednjih sedem let.

Komentarji (0)

Artikel dodan v seznam želja,
Artikel dodan v primerjavo.